Frissítés

Itt a HMS Core 5.0 több új funkcióval

Az év elején indult el a HMS 4.0, most pedig fél évvel később szintet lép a rendszer, a HMS Core 5.0 több funkcionális újdonságot is hozott.

A Huawei AppGallery-ben már frissül a felhasználóknál a HMS Core, annak új 5.0.0.304-es verziója elérhetővé vált (június elején még 4.1.0.301-es verzió volt).

A HMS Core 5.0 új funkciói

  1. Hozzáad számos új szolgáltatási képességet, többek között a hanggal, a videóval, a 3D-hatásokkal, a képfeldolgozással és animációval, a számítógépes grafikával és a kiterjesztett valósággal kapcsolatban.
  2. Helyzetmeghatározási szolgáltatások: Támogatja a beltéri pozicionálást, a crowdsourcingon keresztül hálózati pozicionálást és a geofence-kezelést.
  3. Térképek: Támogatja a busz-/metrójáratok útvonalainak figyelembe vételével történő útvonaltervezést.

Az új funkciók közül az elsőt tekintve az appok funkcionalitása grafikailag és felhasználói élményt tekintve bővülhet. A helymeghatározási szolgáltatások során a GPS mellett már a különböző egyéb opciókat, mint például a wifit is használhatja a Map Kit, hogy ezzel akkor is tudjon pozícionálni, ha beltérben nincs GPS lefedettség. A Térképekhez kötődő újdonság pedig a tömegközlekedési tervezhetőségeket bővíti.

A frissítés szemmel látható változásokat a felhasználóknak nem hoz azonnal, a fejlesztők kezébe ad több lehetőséget, amely részeként lehetőségük van bővítani az alkalmazások funkcióit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb