Frissítés

Új funkciók sorát hozza el a HONOR 90 frissítése

Új funkciókat és hibajavítást is kapott a HONOR 90 okostelefon a frissítésével.

Elérhet a HONOR 90-re a 7.1.0.227(C431E1R2P4) verziószámú frissítése. Egy nagyobb, 1,26 GB-os frissítőcsomagról van szó.

HONOR 90

Funkcionális változások

A frissítéssel települ egy Zenelejátszó alkalmazás, amely eredetileg nem volt elérhető a HONOR 90-en.

Az állapotsávban megjelenik egy letisztult felület, amelyen csak az idő, a WiFi jel és az akkumulátor töltöttsége jelenik meg, illetve elérhető az egyéni szerkesztési lehetőség.

A frissítés telepítését követően a kikapcsolt képernyő esetén a hangerő csökkentése gomb kétszeri megnyomásával be- és kikapcsolható a zseblámpa funkció.

A Galéria alkalmazásban megjelent az egyéni albumborító beállítás lehetősége, illetve a rejtett albumokhoz már jelszót is be lehet állítani.

A vezérlőközpontban a fényerőszabályozó sávhoz bekerült az automatikus beállítás gombja. Az MI-javaslatok funkció megkapta az egyéni szerkesztés be- és kikapcsolását is.

Az Óra alkalmazásban az Ébresztés funkcióhoz beállítható a “Csak egy csengetés” és a “Korai emlékezető” lehetőség.

A képernyőkép elkészítését követően megjelenik rögtön a Megosztás és a Gördülőkép beállítás.

A funkcionális frissítések mellett a csomag tartalmazza a 2024. februári biztonsági javítást, amely növeli a HONOR 90 biztonsági szintjét.

A frissítés hullámokban válik elérhetővé a készülékekre és nem egyszerre az összes modellre. Ha a te telefonodra is elérhető lesz a frissítés, jelezni fogja a készülék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb