Frissítés

Új funkciókat hoz a Magic6 Pro első frissítése

A HONOR Magic6 Pro első felhasználói rögtön egy frissítéssel kezdhetnek, a MagicOS 8.0 új verziója két funkciót is elérhetővé tesz az új csúcsmodellen.

A 8.0.0.120-as verziószámú szoftverfrissítés elhozza a Magic6 Pro modellre a Varázslatos szöveg és a Varázsportál funkciót is.

Megjött a HONOR Magic6 Pro

A Varázslatos szöveg segítségével a telefon felismeri, ha egy fotón szöveges részek találhatók. A Galériában a megnyitott képen jobb alul ilyenkor megjelenik egy ezt jelző ikon, amelyet megérintve rögtön ki is jelöli azt a területet a rendszer, ahol szöveget érzékel. Itt lehetőség van utána a szöveg másolására, majd beillesztésére jegyzettömbbe, vagy más alkalmazásba. Ez a funkció egyébként nem a MagicOS 8.0 sajátossága, hiszen a korábbi, MagicOS 7.2-t futtató Magic6 Lite is megkapta például a februári frissítésével.

A másik újdonság a Varázsportál, amely használata arra alapul, hogy a felhasználó kiválaszt valamilyen tartalmat, amit használna, majd az AI segítségével a telefon megpróbálja kitalálni azt, hogy vajon mire használná a felhasználó. Amennyiben például egy címet jelöl ki, felkínálja a rendszer a Térképek appban a navigálást, vagy ha egy virágról készült képet osztana meg vele a felhasználó, akkor kínál képkeresést, amivel a Google-ben kikeresi hogy milyen növényről lehet szó.

A fenti funkciók frissítést követően a Beállítások – Asszisztens menüpontban kapcsolhatók be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb