Hírek

Pornhub 2019: sok pornó megy a mobilokon

A Pornhub minden decemberben kiadja az adott év érdekes statisztikáit a látogatóiról, így történt ez most is, itt vannak a 2019-es számok.

Pornhub 2019: sok pornó megy a mobilokon

Az egyik legnagyobb felnőtteknek szánt tartalmat szolgáltató oldalról van szó, amit havi szinten kb. 3 milliárdan böngésznek, azaz mondhatjuk, hogy valóban kifejezetten sok felhasználója van, ráadásul világszerte.

A statisztikákat mi technológiai oldalról néznénk meg.

Az év során a látogatások 76,6%-a érkezett telefonról, azaz a legtöbb felhasználó mobil eszközéről néz pornó tartalmakat, a desktop már csak 16,3%, alig kétszer annyi, mint a tabletről böngészők aránya. A telefon részesedése 7%-kal nőtt, a másik két platformé viszont jelentősen csökkent a 2018-as évhez viszonyítva.

Pornhub 2019: sok pornó megy a mobilokon

Ha mobilos operációs rendszereket nézünk, az iOS felhasználók 52,8%-kal vannak többségben, az androidosok 46,6%-ot birtrokolnak, míg a többi operációs rendszernek mindösszesen 0,8% jutott. Érdekesség, hogy itt az androidos Pornhub megtekintők aránya jelentősen visszaesett, az iOS-eseké pedig emelkedett.

Pornhub 2019: sok pornó megy a mobilokon

Ha az androidos felhasználókat vesszük alapul, azt láthatjuk, hogy majdnem minden másik felhasználó az Android 9.0 Pie rendszert használta telefonján, ezt követte az Android 8.0 Oreo és az Android 7.0 Nougat. A 2019. őszétől elérhető Android 10 verzióval a teljes éves statisztikában 2%-os részesedéssel tudott megjelenni.

Pornhub 2019: sok pornó megy a mobilokon

Ha kíváncsi vagy a Pornhub 2019-es teljes statisztikájára, azt ide kattintva találhatod meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb