Hírek

A DxOMark trónjának tetején a HONOR Magic6 Pro

A HONOR Magic6 Pro több első helyet is bezsebelt a DxOMark tesztjein, most végre a kamera teszt eredményeit is közzétették és ebben is az eddigi legmagasabb pontszámot szerezte meg az új csúcsmodell.

A HONOR Magic6 Pro három kamerát kapott a hátoldalon. A főkamera 50 megapixeles, 1/1,28”-os szenzor változtatható (F/1.4-F/2.0) aperatúrával és optikai képstabilizálással. Az ultraszéles látószögű fotókért egy 1/2,88”-os 50 megapixeles szenzor felel. A telefotókért, valamint a zoom képességért pedig egy 180 megapixeles, 1/1,4”-os, OIS támogatású szenzor.

A DxoMark csapata az előnyök közé sorolta az élénk és természetes színeket fotózásnál és videózásnál, a jó részletességet maximális zoomnál. Gyors és pontos autofókuszt a fotóknál. A negatívumok között megemlítették, hogy nem teljese természetesen a renderelésések részletei a fotók, a zoommal készült képek és videók esetében. Az élességben különbségek vannak a képkockák között videózás során, ha sétálva történik a rögzítés.

A Magic6 Pro összesen 158 pontot kapott a teszt során – ez az eddigi legmagasabb, amit kiosztott a DxoMark. Ezzel a HONOR átvette a vezetést a 157 pontot kapott Huawei Mate60 Pro+ modelltől, illetve a szintén idén megjelent és 157 pontos Oppo Find X7 Ultrától.

A telefon előlapi, szelfi kameráját is tesztelték, ami 151 pontot kapott, ezzel szintén az első helyen végzett a Magic6 Pro. A ranglistán két ponttal előzte meg az iPhone 15 Pro és Pro Max modelleket (érdekesség, hogy a 4. és 5. hely is az Apple-é az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max modellekkel).

Több más díjat is összeszedett már a DxOMarknál a készülék. Az Audio minőség 155 pontot kapott, ez a harmadik legjobb eredmény. A kijelző 157 ponttal az első lett, megelőzve a Samsung Galaxy S24 Ultrát is. Az üzemidőben szintén a legtöbb pontot kapta. Bár érdekesség, hogy ebben a kategóriában az első 10 helyezésből 7-et szerzett meg a HONOR.

A DxoMark teljes tesztje itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb