Hírek

Kínában debütált a Porsche Design Magic6 RSR

A HONOR Kínában bejelentette azt a Porsche Design Magic6 RSR telefont, amelyet év eleje óta sejteni lehet, illetve jött egy Magic6 Ultimate kiadás is.

A két modell a nevén kívül a külsejében mutat eltérést a már piacon lévő Magic6 Pro modelltől, illetőleg hardveresen minimális változásokkal rukkolt elő.

A Porsche sportautóit idéző Magic6 RSR  megkapta a Taycan Frozen Berry színét, illetve a 911-es modell Agate Grey színét is. Ezek a HONOR által fejlesztett Diamond Giant Rhino Glass nevű edzett üveg mögül néznek vissza ránk. Ugyan ez a saját üveg védi a kijelzőt is, amiről úgy tartja a HONOR, hogy egyenesen meghosszabbítja a kijelző élettartamát, valamint 1% alá csökkenti a maximális fényerő degradálódását 3 éves ciklusban mérve.

Kínában debütált a Porsche Design Magic6 RSR

A dizájnban a legnagyobb változás inkább a hátoldalon található, ahol kör helyett hatszögletű szigeten helyezkednek el a kamerák.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 mellé a Porsche Design modell 24 GB RAM-ot kapott, valamint 1 TB háttértárat. Az RSR verzió egyelőre csak Kínában jelenik meg, 9999 jüanért, ez hozzávetőleg fél millió forint. Vannak hírek arról, hogy a második negyedévben érkezhet belőle a nemzetközi piacra is, de érdemi információ nincs róla, hogy mikor – viszont valószínűleg a magyar forgalmazásról így is lemondhatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb