Hírek

Megvan, mennyiért érkezhet a HONOR Magic V2 Európába

A HONOR az IFA 2023-on mutatta be a nemzetközi piacra szánt Magic V2 okostelefont, amely a legvékonyabb összehajtható modell a piacon.

Az eseményen nem jelentette be a HONOR, hogy a Magic V2 mikor jelenik meg a nemzetközi piacon és milyen áron, azonban később egy interjúban megerősítést nyerhetett az információ.

George Zhao, a HONOR Device Co. Ltd. vezérigazgatója árulta el, hogy a Magic V2 ára megegyezhet a Magic Vs okostelefon nyitóárával. 

A HONOR Magic Vs idén az év első felében 1599 eurós áron jelent meg az európai piacon (ez aktuális árfolyamon kb. 623 ezer forint). A magyar ár a bejelentéskor 699 ezer forint volt, viszont végül nem ennyiért, hanem 650 ezer forintért jelent meg. (A készülék jelenleg 594 490 forintba kerül az eMAG-nál).

Szóval van rá esély, hogy a Magic V2, ha egyszer megjelenik Magyarországon, akkor 600-700 ezer forint körüli áron érkezik – ezt nagyban befolyásolja a forint árfolyama az euróhoz és a dollárhoz viszonyítva.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor és hol jelenhet meg a Magic V2 Kínán kívül, egyelőre Németország, Spanyolország, Olaszország, Írország  és az Egyesült Királyság merült fel, mint lehetséges célpiac.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb