Hírek

Legjobb Honor fotóidat most ingyen küldheted el képeslapként

A Magyar Posta új szolgáltatásával a legjobban sikerült okostelefonos fotóinkból is készíthetünk gyorsan egyedi képeslapot, amelyet akár ingyen is elküldhetünk szeretteinknek.

Nem csak karácsonykor jöhet jól a Magyar Posta Sender nevű applikációja, de tény, hogy a karácsony előtti bevezetés határozottan jó start, hiszen ilyenkor még sokan küldenek képeslapot és miért ne lehetne ezt újfajta módon is megtenni.

Legjobb Honor fotóidat most ingyen küldheted el képeslapként

A Google Play Áruházban elérhető Sender alkalmazásban a saját fotóink közül választhatunk ki akár többet is, majd megadhatjuk a képeslap üzenetét, valamint címzettjét, ezt követően pedig a Magyar Posta legyártja belőle az egyedi képeslapot és kiszállítja azt a címzettnek, ráadásul nem csak Magyarországra, külföldre is küldhető.

Az első képeslap kiküldése a felhasználók számára ingyenes, így kipróbálni semmibe nem kerül a szolgáltatást, a másodiktól kezdve darabja belföldre 549 forintba kerül, fizetni természetesen telefonon, bankkártyával lehet. A Sender díja elsőbbségi szállítást és igény esetén borítékba való csomagolást is magába foglal. A belföldi címek esetén 2-5 munkanap, EU-s tagországokba 4-7 munkanap, EU-n kívülre pedig 6-12 munkanap a kézbesítési idő.

Az egyedileg nyomtatott képeslaphoz minimum 300 g/m² minőségű kiváló papírt használnak, 110×148 mm szabvány méretben és a gyártás során fényes fóliával kerülnek bevonásra, amely megvédi rajta a képet és élénkebbek lesznek a színek.

Mivel a szolgáltatás első igénybevétele teljesen ingyenes, arra buzdítunk titeket, hogy használjátok ki, próbáljátok ki, küldjétek el szeretteiteknek a legjobban sikerült Honor mobilfotóitokat képeslapként!

A Sender alkalmazás ide kattintva tölthető el. 

A Sender szolgáltatással kapcsolatos információk itt érhető el. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb