Hírek

Kínában debütál a Honor 20 Pro x MOSCHINO

A Honor 20 Pro telefonból is lesz Moschino kiadás, azonban a kínai premiert követően sem látni még élőben a készüoléket sehol, pedig a megjelenés már közelít.

Kínában debütál a Honor 20 Pro x MOSCHINO

Előbb Londonban, a nemzetközi bemutatón, majd május legvégén Kínában is bemutatta a Honor 20 Szériát a vállalat, amelynek egyik különleges darabja a Honor 20 Pro x MOSCHINO. Már a nemzetközi bemutatót követően is látni lehetett azt, hogy a Moschino kiadás fekete színben érkezik, a hátoldalon arany Honor felirattal, felette pedig egy méretes „THIS IS NOT A MOSCHINO PHONE” felirattal, szintén arany árnyalattal. A telefon háttérképe is teljesen fekete lesz, középen egy „THIS IS NOT A MOSCHINO WALLPAPER” szöveggel. A Honor 20 Pro telefonhoz lesznek Moschino tokok is, hasonló feliratokkal.

A Honor 20 Pro x MOSCHINO először Kínában fog megjelenni, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral, 3799 jüanos áron, az ázsiai ország felhasználói július 2-től tudják megvásárolni az olasz divatmárkával közösen megalkotott Honor okostelefont. Egyelőre a Honor nem adott információt a Honor 20 Pro x MOSCHINO Kínán kívüli elérhetőségét tekintve.

Az év elején bemutatkozott Honor View 20 MOSCHINO Edition kék és vörös színben Magyarországon is megjelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb