Hírek

Képen az új HONOR 100 széria

Kínában még novemberben megjelenik a HONOR 100 okostelefon széria, amelyről még ez előtt jelentek meg friss információk, mind a HONOR 100, mind a HONOR 100 Pro látható már.

Érdekesség, de a HONOR 100 dizájnja jelentős hasonlóságot mutat a volt anyacég, a HUAWEI által idén kiadott P60 szériához.

Képen az új HONOR 100 széria

A HONOR 100 okostelefon hátlapja nagyban hasonlít a P60 Pro Rokokó Gyöngy fehér textúrált hátlapjához. A bal felső sarokba került kamera sziget kapott egy lekerekített sarkokkal ellátott téglalapot, amelyen belül egy csonka körlapban helyezkednek el a kamerák – érdekesség, hogy csak két kamera került a hátlapra. A renderkép szerint ez 50 megapixeles – feltételezhetően mind a két szenzor ekkora felbontással rendelkezhet. Az előlap szinte megegyezik a HONOR 90-nel.

Képen az új HONOR 100 széria

A HONOR 100 Pro telefon esetén a HUAWEI P60 Art telefonhoz hasonló hátlapi kamera dizájnt láthatunk, egy  szabálytalan ovális szigetben itt már három kamera helyezkedik el, a hátlap pedig két különböző textúrát kapott és levendula lila színt. Ezen modell esetében már két előlapi kamera helyezkedik el a kijelző tetején.

Képen az új HONOR 100 széria

A HONOR 100 Széria november 23-án debütál Kínában. Egyelőre nincs információ arról, hogy megjelenhet-e globális piacokon. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a gyártó stratégiája az volt, hogy a páratlan kezdőszámmal rendelkező modelleket (50, 70, 90) az év első felében mutatta be a cég és megjelent a globális piacon. A páros kezdőszámú modellek (60, 80, 100) pedig év végén jelent meg és kizárólag Kínában volt elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb