AkcióHírek

Honor View20 magyarországi ár és vásárlás

A Honor Magyarosrzágon is bejelentette, hogy piacra kerül 2019 új csúcsmodellje, a Honor View20 okostelefon.

A párizsban debütált okostelefon Magyarországon január 30. és február 6. között előrendelhető, elsőként a MediaMarkt webáruházában és áruházaiban. Február 7-től a MediaMarkt mellette az eMAG, az Euronics és az Extreme Digital is forgalmazza a View 20-at. Elsőkörben a 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral ellátott verzió kerül piacra éjfekete és zafírkék színben, 209 990 forintos áron.

Honor View20 magyarországi ár és vásárlás

A limitált, Moschino verzió is megjelenik Magyarországon és talán még jobb ajánlat lehet. Ez a verzió fantompirosban fog piacra kerülni, az üvegborítás alatt pedig 8 GB RAM és 256 GB háttértár található meg. Magyarországon Valentin napon, azaz február 14-én fog megjelenni ez a készülék, 239 990 forintos áron. Összességében a plusz 30 ezer forintot akkor érheti meg ez a modell, ha valaki olyan tárhely méretet akar, amelyet megtölteni igazi kihívás, mellette pedig szeretné azt, hogy abszolút csúcskategóriás legyen a készüléke, a 8 GB RAM-mal pedig ez így van. És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez a piros árnyalat hihetetlen különleges látványt nyújt.

Természetesen a nyers hardveres erő és a borítás mellett ki kell emelni a 6,4”-os IPS kijelzőt, ami az előlap 91,8%-át borítja,  a bal felső sarokba került kamera lyuk pedig egy 25 megapixeles szenzort tartalmaz. A hátlapon egy 48 megapixeles Sony kamera van, kiegészítve egy speciális TOF 3D szenzor rendszerrel.

Honor View20 magyarországi ár és vásárlás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb