Hírek

Elérhető a Google Pay mobilfizetés Magyarországon

A Google, a Mastercard és a Revolut is megerősítette, hogy hivatalosan is elérhetővé vált a Google Pay mobilfizetési lehetőség Magyarországon.

Így használhatod a Google Pay-t mobilfizetésre

Éveket kellett várni, de végre megérkezett a Google Pay Magyarországra, így már használható azon HONOR okostelefonokkal érintésmentes mobilfizetésre, amelyek támogatják a Google Mobile Services csomagot.

Támogatott kártyák

A jelenleg elérhető információk alapján az itthoni bankok még le vannak maradva, egyik bank se került fel a Google listájára, valószínűleg a közeljövőben kezdődik meg a terjeszkedés ezen a téren (Apple Pay-t már számos bank támogat). Helyettük a fintech cégekkel nyitott a Google, viszont ez jó hír, hiszen így is használhatjuk akár közvetve a szolgáltatást.

Elsőnek a Curve, a Monese és a Revolut kártyái lettek digitalizálhatók a Google Pay-ben. Ebből a Curve a legérdekesebb, hiszen a Curve egy olyan “all-in-one” kártya, amely alá behelyezhető más bank kártyája. Bármelyik hazai bank Visa, vagy Mastercard kártyáj hozzáadható, így lehet vele fizetni.

Regisztrálj be most a Curve alkalmazásba az EY585VLE promó kóddal, amivel 5 fontot kapsz az egyenlegedre az első vásárlást követően (és ugyan ennyivel támogatod a HonorBlogot is).

A Curve app innen tölthető le.

A Revolut app innen tölthető le.

A Monese app innen tölthető le.

A Google Pay app innen tölthető le.

Frissítve:

Többen jelezték, hogy bár a Google szerint elérhető itthon a Pay, nem minden felhasználónál jelent még meg a Google Play áruházban. Valószínűleg folyamatban van az átállás, érdemes később megnézni újból!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb