Hírek

Bemutatkozott a PORSCHE DESIGN | HONOR Magic V2 RSR

A múlt hónapban jelentette be a Honor a Porsche Designnel kötött partnerségét, és máris itt az első közös modell: a különleges PORSCHE DESIGN | HONOR Magic V2 RSR! Ez a limitált kiadás sportosabb, dinamikusabb megközelítést kínál a könnyű, prémium összecsukható telefonhoz képest.

A Honor Magic V2 RSR Porsche Design hardvere megegyezik az alap V2 modellével, de kizárólag a csúcsfelszereltséggel, 16GB RAM-mal és 1TB tárhellyel kapható. Azonban a külső megjelenés drasztikusan eltér. A Porsche Design V2 az ikonikus Porsche Agate Grey színben pompázik, a készülékház pedig a Porsche védjegyének számító „Flyline” vonalvezetést hordozza magán, ahogyan a sportautók tetővonala is lejt a hátsó rész felé.

PORSCHE DESIGN | HONOR Magic V2 RSR

A Flyline agresszív megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A Magic V2 RSR hátsó kialakítása még nyugalmi állapotban is azt sugallja, hogy nagy sebességre született. A kamerasziget titánötvözet-bevonatot kapott (akárcsak az alapmodell), a Honor pedig „sportautós üvegszálas karosszériáról” beszélt a kínai bemutatón.

A Honor Magic V2 RSR hihetetlenül könnyű, mindössze 234 grammot nyom. Ezt a magnéziumötvözet keretnek és a titánötvözet-csuklópántnak köszönheti, de ezek megegyeznek az alap V2 jellemzőivel.

A csúcsteljesítményről a korábbi Snapdragon 8 Gen 2 chip gondoskodik. Két kijelzőt kapunk: egy 6,43″-os, 1080p felbontású, 120Hz-es LTPO OLED külső képernyé és egy 7,92″-os, 2156x2344px felbontású, 120Hz-es LTPO OLED belső kijelzőt. Az 5000 mAh-s akkumulátor támogatja a 66 W-os vezetékes gyorstöltést.

PORSCHE DESIGN | HONOR Magic V2 RSR

A hármas kamerarendszer egy 50 megapixeles f/1.9 fő kamerából, egy 20 megapixeles f/2.4 2.5x-ös zoomos kamerából és egy 50 megapixeles f/2.0 ultraszéles látószögű érzékelőből áll, autofókusszal. A külső képernyőn pedig egy 16 megapixeles f/2.2 szelfiekamera található.

A Honor Magic V2 RSR Porsche Design igazi különlegesség azok számára, akik értékelik a sportos stílust és a csúcstechnológiát. Az erőteljes hardver, a luxusminőségű anyagok és a Porsche Design exkluzív megjelenése miatt korlátozott példányszámban érkezik majd a piacra.

A készülék első körben Kínában kerül piacra, nemzetközi megjelenésről január végén lehet pontosabb információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb