Hírek

2000 Honor okostelefon hátlapjából készült szobor

Egy különleges kiállításon mutatja be  a Honor az okostelefonjainak múltját és jövőjét Hong Kongban, a Művészológia (eredetileg: Artology) nevű kortárs kiállításon, amely a H Queen’s-ben tekinthető meg.

Honor Artology - AURORA szobor

A dizájn iránti elköteleződést mutatja be az az Aurora nevű műalkotás, amely összesen 2000 darab, újrahasznosított Honor okostelefon üveg hátlapjából épül fel, ezzel összekötve a környezetvédelmet a művészettel, a technológiával és persze a Honorral. Az installáció mellett a hongkongi kiállításon speciális technológiai zónák is vannak, ahol az okostelefon jövője ismerhető meg.

Honor Artology - AURORA szobor

Red Hong Yi, malajziai művésznő alkotta meg az Aurorát, amelynek különlegessége, hogy olyan Honor üveg hátlapokból áll, amelyet a gyártás során 15 nanomembránnal látnak el, ezzel egyaránt képes tükrözni és megtörni az áthaladó fényt, ettől olyan különleges néhány modell dizájnja.

Óriási öröm számomra, hogy lehetőségem nyílt együttműködni a Honorral egy ilyen grandiózus projekt keretében. Ennek az egyik legjobb része az volt, hogy élvezhettem a Honor bizalmát, akik teljes kreatív szabadságról biztosítottak engem és hittek a szokatlan ötleteimben. Remélem, hogy az Aurora a látogatóknak egy olyan élményt kínál majd, amely a tudományt, a technológiát és a művészetet egy meghitt, elmélkedésre buzdító térben ötvözi” – mondta Red Hong Yi.

Honor Artology - AURORA szobor
RED HONG YI, az AURORA alkotása közben

Mind a Honor, mind Red másképp képzel el egy monumentális műalkotást. Red egy díjnyertes művész, aki festék nélkül fest és egyike a világ legjobb iparművészeinek, aki arra használja szokatlan képzelőerejét, hogy hétköznapi dolgokat művészeti remekművekké varázsoljon. A Honor arra ösztönzi az ifjúságot, hogy a társadalmi normákkal mit sem törődve, találják meg saját útjukat a sikerhez. A Honor Reddel való együttműködése az ifjúság sorsa iránti elkötelezettségünk tanúbizonysága, mellyel arra szeretnénk biztatni a fiatalokat, hogy alkossanak megalkuvás nélkül, mint ő” – mondta George Zhao, a Honor elnöke.

Azok, akik Hong Kong belvárosában járnak, a H Queen’s Hart termében tudján december 11-23 között megtekinteni a Honor hátlapokból álló műalkotást, a tárlatra a belépés díjtalan.

Csatlakozz a Honor közösséghez, Magyarország elsőszámú Honor rajongói közösségéhez!

Forrás
Honor Artology

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb