Kiegészítők

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

Valószínűleg nem tévesztette el a számok sorrendjét a HONOR, amikor a Band 7 modelljüket frissítették és a Band 9 néven érkezett az utód.

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

Hogy mi volt a pontos célja a 8-as kihagyásának, nem ismert. A HONOR Band 9 egy kisebb facelift leginkább az elődjéhez, a 7-es modellhez képest. Nagyobb, 1,57”-os kijelzőt kapott 256×402 képpont felbontással, AMOLED panelre. Ennek érintésérzékenységében ráadásul annyira bízik a gyártó, hogy eltűnt az oldalsó keretről a gomb, nincs tehát egyetlen fizikai nyomógomb sem.

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

A mostani szokásoknak megfelelően a kijelzőt borító üveg két hosszabbik oldala enyhe ívelést kapott a széleken. A készülékház műanyag maradt, fémes hatást keltő borítással. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a tömege alacsony maradt. Alapból szilikon szíjjal érkezik a HONOR Band 9, de lesz belőle bőr szíjjal ellátott kivitel is.

A HONOR Band 9 egy klasszikus aktivitásmérő marad, kínál pulzus és véroxigénszint mérést, alvás elemzést. Nincs viszont benne GPS, így a kültéri tevékenységekhez csak akkor rögzít pontos útvonalat, ha a telefon is csatlakoztatva van ehhez. A Bluetooth 5.3 mellett elérhető az NFC chip, amely lehetőséget biztosít az érintéses fizetésnek, viszont ehhez szükség van arra, hogy a támogatott országok felhasználói vegyék igénybe a szolgáltatást.

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

A HONOR Health alkalmazáson keresztül a Band 9 nem csak a saját márkás készülékekkel használható, hanem más androidos, vagy iOS modellel is kompatibilis.

A 9,49 mm vékony készülékház szíjak nélkül 16,3 grammos tömeggel bír. Ehhez 10-14 napos üzemidő párosul, felhasználástól függően. Elsőnek csak Kínában kerül piacra, viszont valószínűleg a későbbiekben érkezik Európába, esetleg Magyarországra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb