Kiegészítők

Debütált a HONOR Watch GS 4 okosóra

Csendben debütált Kínában a HONOR Watch GS 4 okosóra, amely több érdekességet is hozott.

A dizájnt tekintve közel azonos a GS 4 mint a korábbi Watch GS 3 modell, bár elérhető hozzá egy arany tokozású, zöld színű bőrszíjas kiadás is.

Debütált a HONOR Watch GS 4 okosóra

Azonban az elérhető információk szerint az egészségügyi adatok mérése terén történt nagy változás és bekerülhetett a vérnyomásmérő funkció is a Watch GS 4 modellben. Arról nincs információ, hogy milyen technológiát használ ehhez a HONOR órája, az elérhető képek alapján nincs ugyanis benne felfújódó párna.

Az okosóra kijelzője maradt az elődhöz hasonlóan 1,43”-os, 466×466 képpontos, az AMOLED panel egy 10,5 mm vékony 316L rozsdamentes acél tokozásba került. A készülékházon belül kétsávos GPS található meg, aminek segítségével több mint 100 különböző sportmódot támogat a HONOR. Az óra megtartotta a kéthetes üzemidejét, amely miatt sokan szeretik.

A beépített mikrofon és hangszóró miatt használható telefon kihangosítóként (Bluetooth-hívás), illetve 4 GB beépített tárhellyel rendelkezik, ennek kb. fele használható zene tárolására.  Nem maradt ki az NFC sem, amelynek köszönhetően elérhető lehet az érintéses fizetés is (a támogatott országokban).

Debütált a HONOR Watch GS 4 okosóra

A HONOR Watch GS 4 óra három színben érkezik, van egy alap, fekete szilikon szíjas kiadás, emellett van egy ezüst tokozású, fekete bőrszíjas kiadás. Illetve egy prémium kiadásként aposztrofált arany tokozású, zöld bőrszíjas modell.

 

Egyelőre az óra Kínában jelenik meg, nincs információ még arról, hogy mikor érkezik nemzetközi, illetve magyar piacra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb