Hírek

Újabb részletek a Honor 20 Pro telefonról

Újabb képek bukkantak fel a Honor 20 Pro telefonról, ezúttal az előlapot és a dobozt láthatjuk.

Május 21-én, Londonban fogja bemutatni a Honor 20 szériát a gyártó, ennek csúcsmodellje pedig a négy hátlapi kamerával ellátott Honor 20 Pro készülék lesz, amely most újabb képeken bukkant fel.

Újabb részletek a Honor 20 Pro telefonról

A képen több apró részlet is megfigyelhető, egyik például a telefon nevének megerősítése, ugyanis látszik a doboz oldalán a Honor 20 Pro felirat, így egyre biztosabb az, hogy a Honor 20 mellett jön a Honor 20 Pro, a Honor 20 Lite és egy Moschino Edition kiadás is.

A Honor 10-zel ellentétben a Honor 20 Pro nem tartalmaz notch-ot, helyette a kijelzőbe vágott lyukban lesz majd az előlapi kamera, amely felbontásáról nem lehet még sokat tudni, azt viszont láthatjuk, hogy a Honor is igyekezett olyan háttérképeket válogatni, amelyek finoman “elrejtik” a főképernyőn a szem elől a kamera kivágást. Ezt a megoldást alkalmazta a vállalat korábban a Honor View20 esetén is.

Újabb részletek a Honor 20 Pro telefonról

További érdekesség a képen néhány ikon, ugyanis egyrészt látható a Fortnite indítója, illetve az Amazon Alexa virtuális asszisztens is. Valószínűleg ez a két alkalmazás előre telepítve hozzáférhető lesz a Honor 20 szérián. A Fortnite egyébként annyira nem is meglepő, hiszen a Honor együttműködik az Epic Gamesszel, amelynek részeként a Honor View20 vásárlók kapnak egy exkluzív skint a játékban, illetve ez az első androidos telefon, amely 60 fps-en képes futtatni a népszerű játékot.

A Honor 20 Pro hátlapjáért és kameráiért kattints ide!

Forrás
DigitalTrends

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb