Hírek

Németországban startol a Honor 20 Pro

A május 21-i bemutató óta rendkívül sokan várják a Honor 20 Pro okostelefont, amely hamarosan már Európában is piacra kerül.

Honor 20 Pro

Egyelőre csak Kínában jelent meg a Honor 20 Pro okostelefon, a csúszás oka pedig valószínűleg a Google Play Certifikáció volt, azonban időközben ezt is megkapta a készülék és megnyílt általa az út, hogy Európában is piacra kerüljön az aktuálisan legjobb Honor okostelefon.

A Honor tarolt a kínai online vásárlóknál

A Honor német ágazata hivatalosan is megerősítette, hogy a Honor 20 Pro előrendelése július 15-én kezdődik és a készülék 599 euróba fog kerülni.  Egylőre azt nem tudni, hogy az előrendelői kampány után a vásárlók mikor kapják meg az új modelleket.

A Honor 20 Pro 6,26”-os kijelzővel, kirin 980-nal, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral érkezik a német piacra. A bekapcsológomb tartalmazza az ujjlenyomat olvasót, a 4000 mAh kapacitású akkumulátort a SuperCharge segítségével gyorsan fel lehet tölteni. A telefon igazi különlegessége a kamera rendszere.

A Honor 20 okostelefon kamera szigetén középen helyezkedik el a fő szenzor, amely egy 48 megapixel felbontású Sony IMX586-os 1/2″-os képérzékelő, a 4-in-1 Light Fusion megoldással négy képpontot összeolvastva képes még jobb minőségű, 12 megapixeles képet készíteni. A kamera f/1.8-as aperatúrával rendelkezik. Felette egy 16 megapixeles szuperszéles látószögű lencsével ellátott kamera van, az F/2.2 aperatúrával rendelkező lencse 117 fokos látószöget biztosít fozózás során. Ezen kívül két különböző 2 megapixeles kamera szenzor is helyet kapott, mind a kettő 1,75 µm méretű hatalmas képpontokkal és f/2.4-es lencserendszerrel. A kamera sziget alján lévő szenzort mélységélességre használja a telefon, míg a kameraszigeten kívül lévőt a makró fotózásra lehet hasznosítani.

A Honor 20 Pro is megkapta a 48 megapixeles Sony IMX586-os szenzort, kiegészítve az optikai képstabilizátorral, valamint azzal a csavarral, hogy elé került a világ első, okostelefonokban alkalmazott f/1.4 fényértékű lencséje, hogy az még több fényt engedjen a szenzorra, ezáltal még kevesebb zajjal rendelkező, minél tisztább képet rögzítsen gyenge fényviszonyok között is. Felülre ide is 16 megapixeles széleslátószöggel rendelkező kamera került. A sziget alján itt egy 8 megapixeles telefotó kamera van, ami szintén kapott képstabilizálást (OIS). Ez a kamera felel a 3x-os optikai zoomért az f/2.4-es fényértékű lencséjén keresztül. Az L-alakú kamera rendszerben a szigeten kívülre a Honor 20 Pro esetében is egy 2 megapixeles szenzor került, amely a makrófotózáshoz szükséges.

Magyarországon a Honor 20 szériából a Honor 20 Lite már megvásárolható, a Honor 20 augusztusban érkezik, azonban a Honor 20 Pro elérhetőségéről még nem adott hírt a gyártó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb