Hírek

Nagyon jól startolt a Honor 9X

A Honor 9X motorikusan kiemelkedő szelfi kamerával és Kirin 810 SoC-vel debütált Kínában és az első értékesítése során azonnal elvitték a teljes készletet.

Honor 9X

Ázsiában bevett szokás az új modellek “flash sale” kiadása, azaz egy meghatározott mennyiséget tesznek csak elérhetővé először és addig érhető el, amíg az el nem fogy. A Honor 9X esetén is így történt ez, 100 000 darab telefon volt elérhető elsőnek a kínai felhasználók számára. Ezt mindösszesen 2 perc alatt felvásárolták a felhasználók. Hogy mennyire sikeres a 9X széria, jól mutatja, hogy 2018 szeptemberében a Honor 8X azonos startjához képest kétszer gyorsabban fogyott el a Honor 9X első 100 ezer darabja.

Kínában debütált a Honor 9X és 9X Pro

Ezt követően további készletek váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően további rekordot is meg tudott dönteni a Honor 9X, ugyanis az első napon Kínában több mint 300 ezer darabot rendeltek meg a vásárlók.

Dedikált NPU-val érkezett az új Kirin 810 chip

Nem véletlen a Honor 9X utáni óriási kereslet, hiszen a Kirin 810-es SoC jól sikerült, jelentős teljesítményt ad a középkakategóriás készülékhez és az új modell külseje is kifejezetten tetszetős lett. A Honor 9X Pro csak augusztus 9-től érhető el Kínában, valószínűleg az is hasonlóan nagy nyitással startolhat majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb