Hírek

Megjött a HONOR Magic6 Pro

Az MWC 2024-en hivatalosan is bemutatkozott a HONOR Magic6 Pro európai piacra is szánt verziója, MagicOS 8.0-val és igazi, 2024-es csúcshardverrel.

Az újdonság dizájnja nagyban hasonlít az elődre, viszont számos ponton kapott azért ráncfelvarrást és komoly hardveres újdonságokat. A HONOR leginkább ott változtatott, ahol kellett, vagy tudott extrát hozzárakni, ezzel pedig egy nagyon jó faceliftet kapott a széria.

Megjött a HONOR Magic6 Pro

A 6,8”-os FullHD+ kijelző kategóriája csúcsa. Az OLED panel 120 Hz-es képfrissítés mellett 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni. A 4320 Hz-es PWM fénytompítás mellé brutális fényerő jár, hiszen a HDR tartalmaknál akár 5000 nit is lehet a csúcsfényerő. A kijelző tetején, középre került az előlapi kamera, amely egyaránt tartalmaz egy 50 megapixeles szelfikamerát és egy 3D-s arcfelismerő modult is.

A Magic6 Prót megfordítva a kamera dizájn bár ismerős, legalábbis elrendezést tekintve, a sziget körülötte kismértékben változott, a kamerákban pedig több ponton előrelépett. Egyrészt az 50 megapixeles főkamera megkapta a változtatható aperatúrát (f/1.4 és F/2.0 között). Maradt az 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamera a Magic5 Pro modellből. Ami viszont nagy dobás, az a periszkópikus zoom kamera, amely ugyan csak 2,5x-es optikai zoomot kínál, viszont nem kevesebb, mint 180 megapixeles felbontással rögzíti ezeket.

Megjött a HONOR Magic6 Pro

Jelentős előrelépés az 5600 mAh-s akkumulátor, amely a HONOR második generációs szilícium-szén megoldására épül. Ezt vezetékesen 80 wattal, vezeték nélkül pedig 66 wattal lehet tölteni kompatibilis töltőkkel.

A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip adja, kiterjesztett AI képességekkel. Ehhez 12 GB RAM és 512 GB háttértár társul. A dual SIM-es modell támogatja az eSIM-et, van WiFi 7 és Bluetooth 5.3 támogatás. Nem maradt ki az infraport, illetve természetesen por- és vízálló lett az IP68-as szabványnak megfelelően.

A fekete verzió üveghátlapos, míg az “Epi zöld’ névre keresztelt verzió PU műanyag, utóbbi 4 grammal könnyebb készülékházat biztosít a telefonnak.

HONOR Magic6 Pro magyarországi ár és megjelenés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb