Hírek

Magyarországon a HONOR Band 9

Magyarországon is piacra dobták a HONOR Band 9-et, a fizikai gomb nélküli okoskarkötőt.

Az aktivitásmérő karpántot tavasszal jelentette be a HONOR és május végétől hazánkban is megvásárolhatóvá vált. Az újdonság 1,57”-os AMOLED kijelzőt kapott, amely akár 500 nit csúcsfényerőre is képes. A kiegészítő fémteste áramot nem vezető, vákuum-metalizált (NCVM) kivitelt kapott és nem található rajta fizikai nyomógomb, mindent a kijelzőn keresztül lehet vezérelni.

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

A HONOR Band 9 egyik újdonsága a Fitnesz kor funkció, amely a maximális oxigénfelvételen alapuló kormeghatározást alkalmaz, így összehasonlíthatjuk a valós korunkhoz képest a fittségi állapotunkat.

Bár GPS nincs a Band 9-ben, így is 96 sportmódot kínál az edzés rögzítéséhez. Így is akár 14 napos üzemidőt hozhat össze, miközben számolja napközben a lépést, méri a pulzust és elemzi az alvást is. HONOR okostelefonnal használva távkioldóként is működik kamerához. Egyébként bármilyen androidos és iOS-es telefonnal jól használható, kompatibilis a HONOR Band 9.

Színpompás kínállattal érkezik a HONOR Band 9 aktivitásmérő

A gyártó által megosztott információk szerint bruttó 14 990 forintos ajánlott fogyasztói áron nyit a karkötő itthon, bár egyelőre ennél érezhetően magasabb áron bukkantak csak fel a hivatalos partnernél az első darabok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb