Hírek

Kínában debütált a Honor 9X és 9X Pro

Kínában debütált a Honor 9X és 9X Pro, mindekettő notch nélküli FullView kijelzővel, felugró kamerával és erőteljes hardverrel.

Honor 9X és Honor 9X Pro

A Honor 9X és a 9X Pro egyaránt 6,59”-os kijelzővel kerül piacra, amelyek FullHD+ felbontással rendelkeznek. Ehhez az új, 7 nm-es Kirin 810-es SoC társul, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, valamint Android 9.0 Pie alapú EMUI 9.1 rendszer.

A Honor 9X kétféle verzióban érkezik Kínába, 4 GB RAM és 64 GB háttértár kombóban, valamint 6/128 GB kialakítással. Ezzel szemben a Honor 9X Pro több RAM-ot és háttértat is kaphat, ez 8/128 GB és 8/256 GB kiadásban is elérhető lehet. Mindkét modell támogatja a microSD bővíthetőséget, akár 512 GB-os memóriakártyával is.

Honor 9X

Fotózás terén több különbség fedezhető fel a készülékek között. A Honor 9X Pro tripla hátlapi kamerát kapott. A fő szenzor 48 megapixel méretű, f/1.8 aperatúrával, ami mellé egy 8 megapixeles szuper-széleslátószögű kamera társul, illetve egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor. A Honor 9X hátoldalán dupla kamera rendszer van, egy 48 és egy 2 megapixeles szenzorral. A Honor újdonságai motorikusan felugró előlapi kamerát kaptak, 1 másodperc alatt képes felugrani a 16 megapixeles szelfi kamera.

A látványos hátlap X formában töri meg a fényt, amely rendkívül látványos. Ezt a vizuális élményt nem rontja el az ujjlanyomat olvasó, mert az a Honor 20 szériához hasonlóan a bekapcsológombba integrálva található meg.

Honor 9X és Honor 9X Pro

Az Android 9.1-gyel érkező Honor 9X és 9X Pro kapott AIS Super Night View 2.0, Gaming+, GPU Turbo 3.0, NINE folyadékhűtés és a 256 GB-os kiadás esetén UFS 2.1 táhely funkciókat is.

A Honor 9X széria július 30-tól vásárolható meg Kínában. Elképzelhető, hogy a jövőben érkezik akár Európába is a duó, ezt várhatóan a jövőben jelentheti be a vállalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb