Hírek

Kínában debütált a Honor 8A

Hivatalosan is debütált a Honor 8A okostelefon Kínában, ezzel bővítve a középkategóriás szegmenst.

Kínában debütált a Honor 8A

Az új Honor 8A okostelefon 6,09”-os kijelzőt kapott HD+ felbontással (720×1560 képpont), a megjelenítő tetején egy vízcsepp formájú kamera sziget található meg. A készülék teljesítményéért a MediaTek Helio P35-ös SoC segít, 12 nm-es gyártástechnológiával és 2,3 GHz-es órajellel. A Honor 8A-ba 3 GB RAM került, háttértárból pedig 32 GB-os és 64 GB-os kivitel is elérhető lesz.

Az üveg hatású, azonban műanyag hátlap alatt 3020 mAh kapacitású akkumulátor van, ami nem támogatja a gyorstöltést. A főkamera 13 megapixel, ráadásul f/1.8-as fényértékkel, míg a szelfi kamera egy f/2.0-s lencsével ellátott 8 megapixeles szenzor.

Kínában debütált a Honor 8A

A Honor 8A kapott Dual SIM támogatást, VoLTE-t, 802.11b/g/n WiFi-t, Bluetooth 4.2-t, microUSB portot, illetve van 3,5 mm-es jack csatlakozója is. Érdekesség, hogy az előd, a Honor 7A kapott a hátoldalon dupla kamerát és ujjlenyomat olvasót, azonban az új Honor 8A modellen ezek nem találhatók meg. Az alsó-középkategóriás okostelefon már Android 9.0 Pie és EMUI 9 alapokkal kerül piacra.

A Honor 8A okostelefon január 8-tól vásárolható meg Kínában fekete, piros, kék és arany árnyalatokban, az európai megjelenésről azonban egyelőre nincs információ.

Forrás
Vmall

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb