Hírek

Jelentkezz, hogy tesztelhesd a Honor 20 Szériát

A Honor lehetőséget ad három rajongónak arra, hogy elsők között próbálják ki az új Honor 20 Szériát!

A Honor Beta Club csoportban tette közzé a Honor azt a felhívást, amelyben 3 olyan felhasználót keres, akik elsők között próbálnák ki a május 21-én bemutatkozó okostelefon szériát és megosztanák tapasztalataikat egy videóban is.

Jelentkezz, hogy tesztelhesd a Honor 20 Szériát

Jelentkezni május 8-án 11:00 óráig lehet emailben, azonban többféle feltétele is van annak, hogy valaki esélyt kapjon a tesztelésre. Az alap követelmény az, hogy tagja legyen a nemzetközi HONOR Beta Club Facebook csoportnak, illetve hogy hajlandó legyen megosztani a Facebookon, hogy miért szeretné tesztelni a Honor 20-at úgy, hogy megjelöli benne a Honor Beta Clubot, valamint megadja a posztban a #HONOR20Series #CaptureWonder hashtageket is.

Jelentkezni emailben lehet, a pontos részleteket ide kattinva érheted el a dokumentumban. A kiválasztott három Honor 20 Széria tesztelőt május 12-én, a Honor Beta Club csoportban fogja bejelenteni a Honor, illetve ők emailben is kapnak tájékoztatást.

Hogy mit várhatunk a Honor 20 Szériától? Azt már tudjuk, hogy ilyen négykamerás rendszer lesz a hátlapján, valamint a kijelzőbe vágott kamerával rendelkezik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb