Hírek

Január 10-én jön a HONOR Magic V

A HONOR január 10-én mutatja be az első összehajtható kijelzős okostelefonját.

Több kiszivárogtatás is napvilágot látott már a HONOR új készülékével kapcsolatban. Most hivatalosan is megerősítésre került, hogy a HONOR Magic V okostelefon 2022. január 10-én fog debütálni Kínában.

Január 10-én jön a HONOR Magic V

A megerősítésen egy kép is látszik a telefonról, ami több információt is megerősít az újdonsággal kapcsolatban. Egyrészt látható, hogy a Samsung Galaxy Z Fold3 5G-hez és Huawei Mate X2-höz hasonló megoldást kapott, azaz egy telefon méretű eszköz áll rendelkezésre összecsukva külső kijelzővel, majd kinyitva egy tablet méretet kap a felhasználó a belső kijelzőn. A kijelző méretek egyelőre nem ismertek, illetve a hardveres alapok sem, de az látszik, hogy punch-hole kamerát használ majd a telefon.

Szintén látszik a Magic V hátlapja, amelyen egy új kamera elrendezés is megjelenik két nagyobb lencse között egy harmadik kisebbel, így tehát egy háromkamerás megoldást tartalmaz majd a HONOR újdonsága. A hátlap valószínűleg üveg lesz, azonban olyan függőleges csíkozású mintával, amely a képek alapján fémes hatást kelt. 

A HONOR Magic V Kínában debütál január végén, nincs információ arról, hogy megjelenhet-e a jövőben globális piacon, esetleg Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb