Hírek

Itt az új Honor MagicBook Pro

Az IFA 2020-on debütált az új Honor Magicbook Pro notebook AMD Ryzen alapokra építve.

Itt az új Honor MagicBook Pro

Az új notebook 16,1”-os kijelzőt kapott, rendkívül vékony, 4,9 mm-es kerettel. A prezentáció alapján 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, ami segít Photoshop, vagy videóvágás során a valós képet látni. A megjelenítő villogásmentes tanúsítványt kapott a TÜV Rheinlandtól, ami azt jelenti, hogy kevésbé fárasztja a szemet hosszú használat esetén is.

A MagicBook Pro esetében is a billentyűzetbe került a webkamera, amely csak akkor bújik elő, ha megnyomja a felhasználó a gombot és ugyan ilyen gyorsan eltüntethető. Az alumínium házba zárt notebook 1,7 kg tömegű lett, kívülről szürke “space Gray” árnyalatban lesz megvehető kizárólag.

Itt az új Honor MagicBook Pro

A burkolat alatt a 7 nm-es AMD Ryzen 5 4600H processzor lesz megtalálható, amely megfelelő teljesítményt nyújt grafikus munkára. A hűtéséről dupla hőcsöves rendszer és két ventilátor gondoskodik. A Cinebench R15 alapján 30 lefuttatott teszt után is képes magas pontszámot produkálni, ami biztosítja, hogy renderelés során is jól bírja majd a terhelést és a meleg nem okoz teljesítményesést.  A notebook 16 GB RAM-ot kapott, illetve 512 GB SSD biztosítja a tároláshoz szükséges helyet. A beépített akkumulátor 11 órás offline videólejátszást, vagy 11 órás irodai munkát ajánl, illetve akár 9 órás webböngészést, a feltöltés a 65 wattos töltővel történik.

Az új Honor MagicBook Pro ára Európában 900 euró lesz, hazai elérhetőségről nincs információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb