Hírek

Itt a Honor 20, hol a Honor 20?

Újabb fotól tűntek fel a Honor 20 Szériáról, azonban rendkívül zavarbaejtőek rajta a telefonok.

Újabb részletek a Honor 20 Pro telefonról

George Zhao, a Honor vezetője osztott meg egy képet, amin egy biztonsági tokban lévő okostelefon prototípus hátlapja láható, a címke szerint az RNY-AL10-es modell, amely elsősorban arra utal, hogy ez egy kínai piacra szánt kiadás, már ha valós. Mert hogy egyáltalán nem biztos, hogy olyan telefont látunk, amit valóban kiad a Honor. Két függőleges kamera fedőt látunk, amelyek meglehetősen fura helyzetben helyezkednek el, mondhatni nem túl szokványos helyen.

Itt a Honor 20, hol a Honor 20?

Ha még ez nem is volna elég, felbukkantak további divatképek, amelyeken állítólagosan a Honor 20 Széria eszközei láthatók, azonban majdnem mindegyiken máshogyan néz ki a hátlapi kamera, vagy éppen a színek teljesen lehetetlenek. Van olyan kép, amelyen a Huawei Mate 20 széria kamera megoldását látjuk, van, hol egy Moto okostelefon kör alakú kamerája bukkan fel, ráadásul duplán, illetve a Galaxy S10+ hátlapi elrendezése is felbukkan.

Aligha nem a Honor a bolondját járatja velünk és kifigurázza a megjelenés előtti kiszivárogtatásokat ezzel a kampánnyal.

Korábban felbukkant már fotó a Honor 20 Pro előlapjáról, illetve kép a hátlapjáról is, de hogy pontosan hogyan fog kinézni a Honor 20 Széria, illetve milyen képességekkel rendelkezik, az május 21-én fog Londonban kiderülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb