Hírek

Ismerősként bukkant fel a HONOR Magic5 Lite 5G okostelefon

A korábbi taktikát folytathatja a HONOR, egyes középkategóriás modellek régiónként eltérő néven kerülhetnek piacra. Ezúttal a HONOR Magic5 Lite 5G bukkant fel.

Azt már tudjuk, hogy az MWC 2023-on fog debütálni a Magic5 széria a gyártónál. A most felbukkant két kép szerint ekkor jöhet a Lite modell is. A Magic4 Lite-ot ősszel teszteltem, bár használható, összességében nem voltam elragadtatva az ár/érték arányától. Hogy ezen a Magic5 Lite változtathat-e, nem tudni egyelőre.

HONOR Magic5 Lite 5G

HIVATALOS: két új flagshipet mutat be a HONOR az MWC 2023-on

Az előlapon mindenképpen a prémium vonalat próbálja majd tolni a HONOR a Magic5 Lite modellel, vékony keretek, lekerekített kijelző és OLED panel. A hátlap – véleményem szerint –  kevésbé szép, számomra kicsit olcsó hatást kelt ez a Huawei Mate40 Pro koppintás, amely ráadásul sokkal vékonyabb kamerasziget gyűrűt tartalmaz, rajtuk a nem kiemelkedő kamerákkal.

Ez a modell viszont nem újkeletű. Egyes országokban már megvehető, HONOR X9a néven, tehát a gyártó egy X-szériás készüléket fog valószínűleg kiadni Eurórópan Magic brand alatt.

A HONOR X9a modell 6,67”-os OLED kijelzőt kapott 120 Hz-es képfrissítéssel, Qualcomm Snapdragon 696 5G-t, 8 GB RAM-ot, 256 GB háttértárral. A hátlapon egy 64 megapixeles főkamera, egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles, makróra szánt kamera került. Az akkumulátor méretes, 5100 mAh kapacitású és 40 wattos gyorstöltéssel tölthető. Az ujjlenyomat olvasó a kijelző alá került – ami előrelépés az elődökhöz képest. Az X9a modell Android 12-vel fut, rajta Magic UI 6.1 felülettel.

Jó esély van rá, hogy ez a modell érkezik az MWC 2023-on Magic5 Lite 5G néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb