Hírek

Indiában is megjelenik a Honor Vision okostévé

Az India Mobile Congress (IMC) alatt a Honor bemutatta a Honor Vision Smart TV-t, amely megjelenik az ország felhasználói számára.

Indiában is megjelenik a Honor Vision okostévé

A Honor Vision három különböző, saját fejlesztésű intelligens chippel is rendelkezik, a Honghu 818 IDC (Intelligent Display Chipset), az AI Camera NPU egység és egy csúcskategóriás WiFi chip is helyet kapott az okostévében, amely az első eszköz Harmony OS operációs rendszerrel.

A készülék kétféle verzióban jelenik meg Indiában, mind a kettő 55”-os 4K HDR panelt kap, amely három oldalán a keret rendkívül vékony lesz, illetve megkapja a TÜV Rheinland által hitelesített Szemvédelem funkciót a kékfényszűrővel.

A Honor Vision Pro kiadás egy pop-up kamerát tartalmaz, ami az AI képességeknek köszönhetően képes lesz felimerni az arcokat, tud testet és testtartást követni. A Honor okostévéje egy igazi szórakoztató eszköz, amely elsősorban nem is a hagyományos tévéadásokhoz készült, hanem arra, hogy különböző platformokat és eszközöket kezelni.

A Honor Vision alapmodellje 2 GB RAM-mal és 16 GB háttértárral rendelkezik majd, a PRo kiadás 32 GB háttértárat kap. Előbbi kb. 162 ezer forintnak, utóbbi kb. 204 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül majd Indiában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb