Hírek

Ilyen lehet a HONOR 90 széria

A HONOR 90 széria még látványosabb hátlappal érkezhet, mint az elődök.

Ilyen lehet a HONOR 90 széria

Már a HONOR 50 és 70 esetében is fontos pont volt a hátlap kialakítása, amely látványos, csillogó, textúrás kialakítást kapott és ezt folytatja a gyártó a következő szériánál, a HONOR 90-nél is. 

Hol a HONOR 80?

Nem arról van szó, hogy a HONOR kínai mérnökei nem tudnának számolni, vagy problémájuk lenne egyes számokkal. Jelenleg nagyjából úgy tűnik, hogy minden második széria érkezik csak nemzetközi piacra, illetve ezek között van egy kisebb frissítés.

A HONOR 50 megjelenése után kb. fél évvel érkezett egy csak Kínában piacra került HONOR 60, ami alig kapott érdemi újítást. Ezt követően jött a HONOR 70, amely hazánkban is népszerű. a HONOR 80-at korábban mutatta be a gyártó Kínában, ez szintén nem érkezett Európába. Ennek a kissé ráncfelvarrott kiadása lehet a HONOR 90 széria, amely viszont akár a nemzetközi piacokra is érkezhet majd.

A tavasz végén debütál

A HONOR 90 és a HONOR 90 Pro május 29-én, hétfőn fog debütálni, Kínában. A nemzetközi megjelenésről pontos információ még nincs, de ha érkezik, akkor valószínűleg kicsit később várható.

Ilyen lehet a HONOR 90 széria
Ilyen lehet a HONOR 90 széria

Természetesen már elérhetők részletek arról, hogy mit tudhat a HONOR 90 széria. A normál HONOR 90 esetén marad a két körgyűrűs kamera sziget. A HONOR 90 Pro, hasonlóan a HONOR 70 Pro modellhez két olyan köralakú kamera szigetet kap, amelynél a függőleges síkban két oldalt le van csapva az ív – illetve itt már két, önálló kamera szigetre szakad a kamera csoport. 

A hátlapok itt is látványos, fényre változó dizájnt ölt és a Pro esetében már látható, hogy egy látványos, többtextúrás kialakítás jöhet , míg a sima modellnél egy selymesebb, egyszerűbb.  A pletykák alapján akár 200 megapixeles főkamera is kerülhet a hátlapra (Samsung ISOCELL HP3 alapokon), illetve a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chip kerülhet bele.

A kijelző FullHD-s lesz (1223p), 120 Hz képfrissítéssel, OLED panellel. A HONOR 90 Pro modell várhatóan 90 wattos SuperCharge töltést kaphat, míg a HONOR 90 esetén megmarad a 66 wattos SuperCharge.

A HONOR 90 széria Kínában tehát várhatóan május 29-én debütál, ekkor tudhatunk meg több információt róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb