Hírek

Ilyen lehet a HONOR 50 Pro+

Hamarosan debütálhat a HONOR 50 sorozat, amely három felsőkategóriás modellt is hozhat, most a HONOR 50 Pro+ modellről kerültek ki pletykák.

Bár tavaly év végén a HONOR kivált a Huawei-ből, ennek ellenére a névadási séma követi a Huawei P40 és a Mate40 szériát, hiszen a pletykák szerint érkezik egy HONOR 50, mellette lesz HONOR 50 Pro és HONOR 50 Pro+ néven is egy-egy készülék, nyilván a képességek is ebben a sorrendben növekednek majd.

Ilyen lehet a HONOR 50 Pro+

A most felbukkant információik szerint a flagship, a HONOR 50 Pro+ modell 6,79”-os 2K AMOLED kijelzőt kaphat 120 Hz-es képfrissítési rátával. Ezt egy Qualcomm Snapdragon 888 chip hajthatja meg. A telefon ezen kívül LPDDR5 szabványú memória chipeket, UFS 3.1 háttértárat kaphat. 

A Honor új flagshipje Qualcomm Snapdragon 888 SoC-vel jön

A hátlapon három kamera foglalhat majd helyet. A dizájn hasonló lehet, mint a még szintén nem bemutatott Huawei P50 telefoné, ennek oka egyébként lehet az is, hogy egy telefon kifejlesztése nem fél év, a HONOR 50 szériát valószínűleg már jóval a HONOR kiválása előtt megkezdték közösen a Huawei-jel, így örökölhetett hasonló külsőt.

Ilyen lehet a HONOR 50 Pro+

Arról egyelőre nincs információ, hogy lesz-e Google szolgáltatás a készüléken. A HONOR kiválása óta nem sok információ látott napvilágot nemzetközi szinten a vállalatról, nem jöttek még új termékek. Nem igazán tudhatjuk hogy mit várjunk, sok a kérdőjel egyelőre. Még az sem biztos, hogy a HONOR 50 széria bemutatóján választ kaphatunk, hiszen ha először csak a kínai piacra szánt modellt jelenti majd be George Zhao, a cég vezérigazgatója, ott nem lesz releváns a Google támogatás.

Forrás
GizchinaGSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb