Hírek

Így nézhetne ki a HONOR összehajtható flip telefonja

A hajlítható flip telefonok egyre népszerűbbek, azonban a HONOR egyelőre nem jelentkezett ilyennel. Ez viszont megváltozhat a nem túl távoli jövőben.

Többször felmerült a hONOR Magic V Flip név, mint lehetséges elnevezése a gyártó első flip jellegű telefonjának. Azonban egyelőre nem lett belőle bejelentett termék. Most az egyik kínai fórumon bukkant fel egy tok és ehhez egy renderkép, amelyen állítólag ez az új modell látható.

A műanyag keretes tok egyszerű, csak oldalról védené a felső felét a készüléknek. Viszont ami érdekességet nyújt, hogy a hátlap felső részét nem védené.

Így nézhetne ki a HONOR összehajtható flip telefonja
Ez volna az állítólagos tok

Ennek oka pedig a pletykák szerint az, hogy az egész hátlapi panel egy nagy kijelzőből állna, amelyet csak egy kamerasziget törne meg.

Az elképzelés elég merész, bár tegyük hozzá, nagyon menő megoldást jelentene, hiszen így összecsukott állapotban is egészen nagy kijelző állna rendelkezésére a felhasználónak.

Így nézhetne ki a HONOR összehajtható flip telefonja
Ez pedig egy látványterv, hogyan nézhetne ki a készülék

Hogy lehet-e valami a HONOR Magic V Flip telefonból a jövőben, egyelőre nem tudni. A labda a kínai gyártó oldalán pattog hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb