Hírek

Jeges Balaton árnyalatú Honor 10 Lite is jön Magyarországra

Magyarországon is megjelenik a Honor 10 Lite, a vállalat új középkategóriás készüléke.

Érkezik a Honor 10 Lite

A nyáron megjelent Honor 10 kistestvére, a Honor 10 Lite egy nagyon jó ár/érték arányú középkategóriás készülékként érkezik. A telefon 6,21”-os IPS kijelzője 90%-ban elfedi az előlapot, amely köszönhető a FullView technológiának és a cseppszerű szenzorszigetnek. A belógó notch-on egy 24 megapixeles kamera van, amely a mesterséges intelligencia segítségével 8 különböző témát képes felismerni, mellé támogatja az AI szépítő funkcióat, illetve rendelkezik 3D arcfelismeréssel, amivel portrévilágítás is beállítható.

Honor 10 Lite Jeges BalatonHonor 10 Lite Jeges Balaton

A hátoldalon dupla kamera van, egy 13 és egy 2 megapixeles szenzor. A Honor 10 Lite is támogatja az AIS-t, azaz mesterséges intelligencia képstabilizálást, így állvány nélkül is lehet hosszú záridős képeket készíteni. Az üveg hátlap speciális, 8 rétegű üvegborítást kapott. Háromféle színárnyalatban lesz kapható hazánkban. A Zafírkék és az éjfekete mellett lesz egy speciális, színátmenetes kiadás is, amely neve a Jeges Balaton lett, ezt a nevet egy hazai verseny során választották ki.

A 7,95 mm vékony készülékházban a Kirin 710-es új, AI-val megtámogatott SoC található meg, mellé 3 GB RAM és 64 GB háttértár kerül. A készülék 3400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Érdekesség, hogy ez a Honor első, Magyarországon piacra kerülő készüléke, amely már gyárilag Android 9.0 Pie és EMUI 9 rendszerrel érkezik.

A Honor 10 Lite 2019 január elején fog érkezni hazánkba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb