Hírek

Hivatalos: Itt a HONOR Magic6 Lite 5G

Hivatalosan is debütált a HONOR Magic6 Lite azt követően, hogy az felbukkant a gyártó olaszországi weboldalán.

A napokban írtam arról, hogy Ázsiában bemutatkozott a HONOR X9b, amely várhatóan a jövőben a Magic6 Lite néven jelenhet meg a globális piacon. Nem kellett sokat várni, hivatalos lett a Magic6 széria első darabja.

A HONOR Magic6 Lite 5G okostelefon 6,78”-os 1200×2652 képpontos AMOLED kijelzőjét a gyártó saját fejlesztésű edzett üvege védi. Az újdonságba a Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipset került. Ez négy 2,2 Ghz-es Cortex-A78 maggal, illetve négy 1,8 GHz-es Cortex-A55 maggal rendelkezik, illetve egy Adreno A710 grafikus gyorsítóval. A telefon 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral rendelkezik.

Hivatalos: Itt a HONOR Magic6 Lite 5G

A 185 grammos, 7,98 mm vékony készülékház hátsó borítása zöld, vagy fekete színű, üveg hatású műanyagból készült. Van viszont egy narancssárga kiadás is, amely vegán bőr borítást kapott, ennek a középső kerete arany színű.

A hátlapon ismét három kamera kap helyet, amiből a főkamera 108 megapixeles (f1.75 aperatúrával), lesz egy ultraszéles látószögű 5 megapixeles kamera és egy makrónak mondott 2 megapixeles szenzor is. Az előlapon 16 megapixeles szenzor lesz.

Amíg az ázsiai piacra szánt HONOR X9b-be egy 5800 mAh kapacitású akkumulátor kerül, addig az európai piacon megjelenő HONOR Magic6 Lite 5G esetén kicsit kisebb, 5300 mAh kapacitású a beépített telep.

A HONOR Magic6 Lite 5G okostelefon az új MagicOS 7.2 felülettel jön, Android 13-mal és természetesen Google támogatással.

A készülék ára még nem ismert, viszont várhatóan még év végén, karácsony után megjelenhet Olaszországban. Magyarországi megjelenésről nincs pontos információ, viszont elképzelhető, hogy 2024 elején itthon is debütál.

Érdekel a HONOR márka és annak termékei? Csatlakozz a HONOR közösség Facebook csoporthoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb