Hírek

Debütált a Honor 30 Pro+

Három felsőkategóriás Honor 30 szériás okostelefon debütált Kínában, elhozva a gyártó legújabb modelljeit.

Honor 30 Pro+

A széria csúcsa a Honor 30 Pro+ modell, amely sok tekintetben nagyban hasonlít a Huawei P40 Pro modellre, mind kívü, mind belül. A telefon 6,57”-os AMOLED kijelzőt kapott, 90 Hz-es képfrissítési rátával, 180 Hz-es érintésérzékelési frissítéssel, a megjelenítő alá épített ujjlenyomat olvasóval, illetve ami nagyon fontos, ívelt kijelzővel, a Honor családban először.  A Honor View 20 volt az első punch hole kivágású telefon a vállalatnál, a Honor 30 Pro+ pedig megkapta ezt a megoldász, viszont szélesebb kialakítással, egy 32 megapixeles főkamera és egy 8 megapixeles ultraszéles látószöget biztosító kamera található meg benne.

Honor 30 Pro+

Az üveg hátlap nagyon látványos, nem csak a szép színmódosulások miatt, hanem a hatalmas HONOR felirat teszi különlegessé. Óriási kamerasziget kapott helyet rajta a bal felső sarokban. Itt a fő kameraszenzor a Sony IMX700-as, 1/1.28”-os mérettel, 50 megapixeles felbontással, pont mint a Huawei P40 szériában. A második kamera egy 8 megapixeles szenzort kapott, előtte pedig periszkópikus telefotó lencserendszer van, aminek köszönhetően a Honor 30 Pro+ 5x-os optikai zoomot és 50x-es digitális zoomot tud produkálni. A harmadik kamera 6 megapixeles, széleslátószöggel és makró funkcióval. Szoftveresen az egyik fő funkció az AI RAW képek készítése, hosszú expozíció során képes több RAW felvétel egyesíteni a rendszer. Videózást tekintve 4K 60 fps érhető el.

Honor 30 Pro+

A Honor 30 Pro+ modell  megkapta a HiSilicon legerősebb jelenlegi SoC-ját, a Kirin 990 5G-t. Modelltől függően 8, vagy 12 GB RAM kerül a készülékbe és 256 GB háttértár. A hátlap alá 4000 mAh kapacitású akkumulátor került, 40 wattos vezeték nélküli töltéssel és 27 wattos vezeték nélküli töltéssel.

Honor 30 Pro+

A készülék Android 10 operációs rendszert futtat, Magic UI felülettel és Huawei Mobile Service-szel. A Honor 30 Pro+ okostelefon fekte, zöld és ezüst árnyalatokban jelenik meg, elsőnek Kínában, április 21-től.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb