Hírek

AMD-s kiadást kapott a Honor MagicBook Pro

A júliusban debütált Honor MagicBook Pro notebook új verziója AMR Ryzen processzor érkezik.

A MagicBook Pro többek között azért volt különleges a korábbi bejelentésekor, mert a vékony kijelző keretnek köszönhetően 16,1”-os kijelzőt tartalmazott, miközben a fizikai méretei nem haladják meg egy átlagos 15,6”-os notebookét. A FullHD felbontású kijelző kerete a két oldalt mindösszesen 4,9 mm, ezen az új kiadás esetén sem változtatott a Honor. A notebook tömege kb. 1,7 kg.

Honor MagicBook Pro: notebook 16,1"-os kijelzővel

Az új kiadás AMD Ryzen 5 és Ryzen 7 processzorokkal, valamint Radeon Vega 8 Graphics VGA-val érkezik. Végre memóriából is lesz szélesebb opció, hiszen az inteles modell csak 8 GB RAM-mal lett bejelentve, viszont az új AMD kiadás esetén a 2400 Mhz-es DDR4 RAM-ból 8, valamint 16 GB opció is elérhető, ez utóbbi már közelebb áll a Pro megjelöléshez. A notebookban PCIe csatolóval rendelkező, 512 GB-os SSD található.

A beépített akkumulátor 56 Wh kapacitású, amellyel akár 14 órás használhatóságot is ígér a Honor, 65 wattos USB-C töltés mellett. A beépített duőla WiFi antennának köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolat sebessége 1733 Mbps-os maximummal rendelkezik. Az új MagicBook Pro is rendelkezik a Magic-Link 2.0 funckióval, aminek köszönhetően NFC-n lehet gyorsan áttölteni az adatokat notebook és telefon között.

Természetesen nem maradt el a billentyűzet világítás, az ujjlenyomat olvasó, a rejtett kamera, illetve a Dolby Atmos hangzás sem a specifikációs listáról.

A Honor MagicBook Pro Ryzen Edition kétféle színben (ezüst és kék) kerül piacra Kínában. Érdekesség, hogy a közeljövőben teszt jelleggel Linux operációs rendszerrel is elérhetővé teszi a Honor a notebookot.

Linuxos notebookot ad ki a Honor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb