Hírek

A HONOR Talents dizájnversenyen a Sárkány éve volt a fő téma

A kínai holdújév jegyében lenyűgöző tárlat nyílt az Egyesült Nemzetek Szervezete New York-i székházában. A „Sárkányok egyesítik a világot” című kiállítás a kulturális sokszínűség és a nemzetközi összefogás szimbólumaként szolgál.

A február 9-én megnyílt kiállítás a holdújév végéig, február 25-ig várja a látogatókat. A tárlat középpontjában a HONOR tehetségkutató programjának, a HONOR Talents a globális designversenyén született legjobb alkotások állnak. A versenyre érkezett 25 000 pályamű 40 országból és 240 egyetemről származik, jól demonstrálva a HONOR elkötelezettségét a fiatal tehetségek támogatása iránt.

A kiállításon szereplő alkotások között találunk festményeket, szobrokat, grafikákat és digitális művészetet is. A művészek a világ minden tájáról érkeztek, és munkáik a kulturális sokszínűség lenyűgöző tárházát mutatják be.

Néhány kiemelkedő alkotás:

  • Zaid Abidin „Együtt repülve az égen” című műve a maláj-kínai diplomáciai kapcsolatok 50 éves évfordulóját ünnepli.
  • Lucrezia „Lulu” Spapperi Gestri „Kínai-olasz szimfónia” című műve a sárkány misztikumát olasz tájakkal hozza össze.
  • Huang Xiaoxuan és Wu Yan „Minden élőlény · A sárkány üvöltése” című műve a békés ökológiai harmóniát jeleníti meg.

A „Sárkányok egyesítik a világot” kiállítás nem csupán a holdújévet ünnepli, de a kulturális párbeszéd és a globális együttműködés fontosságára is felhívja a figyelmet. A kiállítás ingyenesen látogatható, és minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb