Hírek

A Honor 8A is megjelent Magyarországon

Új középkategóriás okostelefont hozott el a Honor Magyarországra, méghozzá a Honor 8A-t.

A készülék 6,09”-os HD+ FullView kijelzőt kapott, amely tetején cseppformájú kamerasziget található meg és a legújabb trendeknek megfelelően már lekerekített sarkokat kapott a megjelenítő.

Kínában debütált a Honor 8A

A Honor 8A belsejében MediaTek MT6765 nyolcmagos processzor, 3 GB RAM és 32 GB háttértár is megtalálható, az akkumulátor kapacitása pedig 3020 mAh lett. A Dual SIM képes telefon érdekessége, hogy nem kell lemondani a microSD bővíthetőségről sem, lehetőség van egyszerre két SIM kártyát és egy microSD-t is elhelyezni a telefonban.

A Honor 8A is megjelent Magyarországon

A fiatalok zenehallgatási szokásaihoz igazodva, a Honor 8A kettős csillapítással rendelkező nagy hangureket kapott az egységes akusztikáért, amelyek 90 dB+ hangerővel és egy SmartPA erősítővel lettek ellátva. Ha már zene, kapott FM rádiót a készülék, amelyhez ráadásul nem szükséges vezetékes headset csatlakoztatása, vezeték nélküli kiegészítő, vagy akár anélkül is képes a rádióadást fogni az okostelefon, ehhez természetesen internet sem kell.

A Honor középkategóriás modelljeinél népszerű kettős textúrát kapta meg a 8A hátlapja is, amelyen egy 13 megapixeles, f/1.8-as aperatúrájú kamerarendszer található meg, az előlapon pedig 8 megapixeles szelfikamera van.

Az Android 9.0 Pie-t és EMUI 9.0-t futtató Honor 8A Magyarországon 54 990 forintos áron jelent meg, az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital, a MediaMarkt és a Telekom kínálatában érhető el elsőnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb