Frissítés

Elindult a Honor 10 Android 9 Pie és EMUI 9 frissítés

Elindult a Honor 10 okostelefonra az Android 9.0 Pie és EMUI 9 rendszerfrissítés Magyarországon is.

Olvasóink visszajelzése alapján a Dual SIM-es COL-L29-es Honor 10 modellekre indult el az OTA frissítés, amely a legújabb Androidot és EMUI-t hozza el a felhasználóknak. A COL-L29 9.0.0.159(C432E4R1P9) build számú frissítés mérete elég nagy, hiszen egy teljes főverziós update-et hoz, 3,96 GB-os csomagról van szó, érdemes tehát ezt WiFi-n keresztül letölteni, ha korlátozott a mobilnet csomagunk.

Elindult a Honor 10 Android 9 Pie és EMUI 9 frissítés

Nézzük milyen újdonságokat tartalmaz az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0 a Honor 10 számára.

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie rendszerre épülő verzió megőrzi az Android alapvető tulajdonságait, melyeket természetességgel és egyszerűséggel egészít ki. Tele van csodálatos műszaki megoldásokkal és leegyszerűsített folyamatokkal. Biztosra vesszük, hogy a továbbfejlesztett, intuitív dizájnunk megkönnyíti az életét, egyszerűsíti a munkát, vigyáz az adataira és segít megérteni saját digitális szokásait. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a kezébe adhatjuk az EMUI 9.0 verziót.

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Éljen okosan

Okos vásárlás Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt. Ételek beolvasása a kalória megszámolásához Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb. Objektumfelismerés mesterséges intelligenciával Szkenneléssel többet is megtudhat a történelmi épületekről és híres műalkotásokról.

Védje meg adatait, alakítson ki jobb szokásokat

Jelszótároló Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően. Digitális egyensúly Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával.

Az Ön mobil irodája

Vetítse ki a képernyőt A vezeték nélküli kivetítéssel cseveghet a telefonon, és közben a nagy kijelzőn tarthat prezentációt. Hangrögzítő Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Biztonsági mentés, tárolás és megosztás

Huawei Share 3.0 Javítja a fájlátvitel sebességét a telefon, a számítógép és a Mopria nyomtató között.

Hatékonyabb működés

Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Funkcionalitás Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.

Frissítési tudnivalók: 

1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról. 2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban. 3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától. 4. A főképernyő elrendezése kicsit megváltozhat. 5. Ezt a rendszerverziót az EMUI 8.0-s hivatalos verzióra lehet visszaállítani a Telefonkezelőben. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

A frissítés integrálja a Google 2018 novemberében kiadott biztonsági javításait, amelynek célja a rendszer védelmének fokozása.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Honorok frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HonorBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ennek a frissítésnek az érkezését Sándortól  tudtuk meg, köszönjük azt neki!

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb