Akció

Megkezdődött a HONOR Magic5 Pro hazai előrendelése

Magyarországon is megjelenik a HONOR Magic5 Pro okostelefon, amely előrendelési kampánya még áprilisban megkezdődött.

A HONOR igazán stílusosan érkezik a magyar piacra Magic5 Pro modellel. Egyrészt egy nagyon látványos külsőt kapott a készülék, másrészt pedig komoly felszereltséget.

A 6,81”-os kijelző természetesen OLED panelre épül, 1312×2848 képpont felbontással, maximálisan 1800 nit fényerővel, 1,07 milliárd szín megjelenítési lehetőségével és 120 Hz-es frissítési frekvenciával.

Megkezdődött a HONOR Magic5 Pro hazai előrendelése

Ezt a kijelzőt a Qaulcomm Snapdragon 8 Gen 2 csúcskategóriás chip hajtja meg. E mellé a HONOR 12 GB RAM-ot és 512 GB háttértárat helyezett, így az általánosan magas flagship ár mellé nem alibizett a gyártó a felszereltséget nézve.

A hátoldalon van három darab 50 megapixeles kamera, amelyek a hivatalos tesztek alapján is igen jól muzsikálnak. Az előlapon 12 megapixeles szelfikamera kapott helyet. Az 5100 mAh kapacitású akkumulátort, amit 66 wattos szupergyors töltéssel lehet feltölteni vezetéken keresztül, vagy a vezeték nélküli móddal 50 wattos teljesítményt enged.

Az 5G-t támogató HONOR Magic5 Pro modell Android 13-mal és teljeskörű GMS támogatással érkezik a piacra, a MagicOS 7.1-es felülettel.

Az előrendelés az eMAG felületén érhető el, fekete és zöld színben jelenik meg a készülék hamarosan Magyarországon.

HONOR Magic5 Pro magyarországi ár és előrendelői ajándék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb