Akció

Megjelent hazánkban a HONOR Magic Vs összehajtható kijelzős telefon

Május végén jelentette be a HONOR, hogy Magyarországra hozza a Magic Vs okostelefonját.

Az eredeti bejelentés szerint 2023. júniusában érkezett volna a készülék az országba, 699 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. A vásárlói várakozások ellenére nem jelent meg a készülék a nyár első hónapjában. Kicsit később azonban nem csak hogy felbukkant, a késlekedést azzal feledtetné az ajánlat, hogy olcsóbb lett és ráadás is jár mellé.

A HONOR egyik kiemelt partnerénél, az eMAG-nál bukkant fel raktáron a HONOR Magic Vs okostelefon, amely ára a cikk írásának pillanatában 640 490 forint. A vásárlók kapnak mellé ráadásként egy kitámasztós gyári tokot is.

HONOR Magic Vs

A 36 hónap jótállással rendelkező HONOR Magic Vs okostelefon külső kijelzője 6,45”-os, illetve kinyitva egy 7,9”-os nagyobb megjelenítő tárul a felhasználók elé. Ezeket a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset hajtja meg, 12 GB RAM és 512 GB háttértár társaságában.

Az összehajtható telefon hátoldalán három kamera található meg, egy 54 megapixeles főkamera, egy 50 megapixeles ultraszéles látószöggel ellátott kamera és egy 8 megapixles telefotó kamera 3x-os optikai zoomal. A külső és a belső kijelző is egy-egy 16 megapixeles kamerát tartalmaz, így nyitva és csukva is lehet szelfit készíteni a HONOR készülékével.

A beépített 5000 mAh kapacitású akkumulátort a HONOR 66W SuperCharge töltővel lehet feltölteni. A készülék támogatja az 5G-t, a Dual SIM fogadást, a WIFI 6-t, a Bluetooth 5.2-t, található rajta infravörös port. Android 13 operációs rendszerrel, MagicOS 7.1 rendszerrel és Google Mobile Services támogatással jelent meg a készülék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb