Akció

Megjelent a HONOR X7b okostelefon Magyarországon

Végre Magyarországra is megérkezett a Honor X7b, az alsó-középkategória új királya, amely ár-érték aránya mellett kínál lenyűgöző funkciókat. Akár akár maratoni mobilozónak is kiváló választás a X7b tökéletes választás lehet! a hatalmas akkumulátora miatt.

A Honor X7b 6,8 hüvelykes, Full HD+ felbontású kijelzője élénk színekkel és éles képekkel kápráztat el. A 90 Hz-es frissítési sebességnek köszönhetően pedig a görgetés és az animációk hihetetlenül folyékonyak, így a játékok és a filmek még élvezetesebbek.

Méretes akkumulátort kapott az új HONOR x7b okostelefon

A hátlapon egy 108 megapixeles főkamera, egy 2 megapixeles makrókamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor található. A mesterséges intelligencia által vezérelt kameraoptimalizálás automatikusan beállítja a fényképezőgép beállításait a fényviszonyokhoz, így minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el.

A Honor X7b belsejében egy Snapdragon 680 lapkakészlet dolgozik, amely gondoskodik a zökkenőmentes működésről. A 6 GB RAM-nak köszönhetően pedig több alkalmazást is futtathatsz egyszerre anélkül, hogy a telefon lelassulna. A hatalmas, 5330 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig az X7b akár 2,5 napig is bírja egy töltéssel, így nem kell aggódnod, hogy lemerül a telefonod a nap folyamán.

A Honor X7b karcsú és elegáns, 8,24 mm vastag házával kényelmesen elfér a kezedben. A hátlap sima és matt, két színben kapható:  fekete és zöld.

Hazánkban bruttó 89 990 forintos árról startol a HONOR X7b modell.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb