Akció

HONOR X6a: új, felfrissített középkategóriás telefon a magyar piacon

Új okostelefont hozott a gyártó Magyarországra, megérkezett az X6a modell.

Az “a” jelölés a modell nevében gyakorlatilag azt jelzi, hogy egy korábbi modell felfrissített kiadásával állunk szemben. A HONOR X6a okostelefon 6,56”-os LCD kijelzőt kapott, immáron 90 Hz-es képfrissítési rátával, viszont továbbra is csak HD+ (720×1612 képpont) felbontással.

HONOR X6a: új, felfrissített középkategóriás telefon a magyar piacon

A középkategóriás telefonba a Mediatek Helio G36-os chip került nyolc Cortex-A53-as maggal. E mellé 4 GB RAM és 128 GB háttértár került. A hátlapon a főkamera 50 megapixlees, amelyet két 2 megapixeles kamera egészít még ki. Az előlapi szelfikamera 5 megapixel felbontású.

A nagyméretű akkumulátor 5200 mAH kapacitással rendelkezik és 22,5 wattos HONOR SuperCharge töltővel érhető el a gyorstöltés rajta. 5G támogatás nincs, így marad a 4G, Dual SIM konfigurációban is. WiFi-ből viszont már támogatott a 802.11ac is és a 2,4 mellett az 5 GHz-es csatorna is.

HONOR X6a: új, felfrissített középkategóriás telefon a magyar piacon

A HONOR X6a modell már a legfrissebb MagicOS 7.1 felülettel, Android 13-mal érkezik, teljes Google támogatással. Elsőnek a Yettel kínálatában vált elérhetővé, de bekerült a MediaMarkt, az eMAG és az Euronics kínálatába is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb