Akció

Honor akciók a Telekom Cyber Tavasz alatt

A Telekom elindította a Cyber Tavasz akcióját, amiben a Honor készülékek akciósan érhetők el.

Honor akciók a Telekom Cyber Tavasz alatt

A telefonod már tudja mi van a fotón, és te?

Jelenleg négyféle Honor okostelefont kínál a promócióban a Telekom, az új Honor 8A és Honor 10 Lite a középkategóriából, illetve a Honor 10 és Honor View 20 a felsőkategóriából érhető el. Az akciós ajánlatok elsősorban előfizetés mellett tetten érhetők, ahol kamatmentes részletfizetés is elérhető a csomagok mellé, azonban például a Honor View 20 Domino Fix kártyás csomag esetén is igen jól hangzik, ugyanis ezen esetben előfizetés és hűségidő nélkül 187 660 forintért vehető meg a csúcsmodell.

Honor View20 magyarországi ár és vásárlás

A kínálatban a Honor 8A egy teljesen új modell, amely a Honor azoknak szán, akik alacsony ár mellett is szeretnének kiemelkedő minőséget és modern funkciókat az okostelefonba. Ezt a modellt Domino Fix kártyás csomagban 54 340 forintért kínálja a szolgáltató, 2 év hűség mellett pedig tarifacsomagtól függően akár 0 forintért is elérhető a készülék.

Kínában debütált a Honor 8A

A Honor 10 Lite is egy 2019-es újdonság, amely stílusos külsőjével és nagyszerű szelfijeivel hódít. A készülék a fekete szín mellett elérhető a gyönyörű Jeges Balaton árnyalatban, ráadásul egyes előfizetési konstrukciók mellé ezen okostelefon is elérhető akár 0 forintért is 2 év hűségidővel.

Honor 10 Lite Jeges BalatonHonor 10 Lite Jeges Balaton

A Telekom Cyber Tavasz ajánlataiért kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb