FunkciókTippek-trükkök

Megjelent a HiSuite az Apple OS X-re

A Huawei adatszinkronizáló szoftvere, a HiSuite megjelent OS X-re, így már MacBook készülékkel rendelkező felhasználók is kényelmesebben menedzselhetik adataikat a notebookjukról.

Megjelent a HiSuite az Apple OS X-re

Windows rendszerre már régóta elérhető a HiSuite, amely elég széleskörű szolgáltatás kínálattal rendelkezik. Az Apple notebookokkal rendelkező felhasználóknak viszont elég szűkös kereteik voltak eddig, ugyanis az OS X még az MTP csatlakozást sem támogatja olyan simán, mint a Microsft operációs rendszere, ezért az Android File Transfer alkalmazás telepítésével volt lehetőség a telefon, vagy tablet könyvtárstruktúrájához hozzáféni. Erre nyújt egy kis megoldást a most megjelent OS X-re szánt HiSuite.

Az első telepítés, beállítás nagyon egyszerű. Az App Store-ból le kell tölteni a HiSuite alkalmazást, majd ezt elindítani. Ezt követően a telefont csatlakoztatjuk a számítógéphez és be kell állítani HDB módot. Ez a Beállítások – Biztonság és adatvédelem – További beállítások útvonalon érhető el, itt a “HDB engedélyezése a HiSuite számára” opciót kell engedélyezni.

Öröm az ürömben, hogy az Apple készülékén elég rendesen meg lett vágva a HiSuite funkcionalitása. Amíg a Windows rendszeren rendkívül sok funkció elérhető, beleértve a szoftverfrissítést, biztonsági mentést, illetve névjegyek kezelését, addig az OS X-re szánt verzióban a képekhez és videókhoz férünk csak hozzá érdemben, ezekhez lehet további tartalmakat hozzáadni, lementeni őket, vagy törölni a készülékről.

Megjelent a HiSuite az Apple OS X-re

Ezen kívül a készülék típusáról, annak rendszeréről és a háttértáron elérhető helyről ad információt a HiSuite. Emiatt némileg csalódás lehet az alkalmazás, hiszen az OS X felhasználók, köztük én is szívesen használnánk a teljes, Windows-on elérhető funkciókat. Egyelőre csak reméljük, hogy a jövőben megjelenik egy olyan frissítés, amely kibővíti a lehetőségek tárházát az Apple készülékein is.

Érdekel, hogy mit lehet még kihozni a Huawei, vagy Honor készülékedből? Nézd meg itt!

'Fel a tetejéhez' gomb