Kiegészítők

Wi-Fi 6+ képességgel érkezik a Honor Router 3

Európában is megjelennek a közeljövőben a Honor routerei (Ázsiában már régóta kaphatók), az egyik újdonság a Honor Router 3, amely szupergyors Wi-Fi 6+ támogatással kerül forgalomba.

Wi-Fi 6+ képességgel érkezik a Honor Router 3

A Wi-Fi 6-os technológia fejlesztéséhez számos szabadalmat a Honor anyavállalata, a Huawei Technologies jegyez, mellette pedig a gyártó továbbfejlesztette azt és így született meg a Wi-Fi 6+ megoldás is, amelyet megkapott az új Honor Router 3.

A Wi-Fi 6+ routerbe a GigaHome 650-es négymagos chip került, 1,4 Ghz-es órajellel, ennek segítségével akár 3000 Mbps-os sebesség is elérhető. Az új négyantennás router a Harmony OS operációs rendszert futtatja. A router támogatja a legújabb Wi-Fi 6-os készülékeket (802.11ax), illetve a Wi-Fi 6+ támogatású készülékeket is, de természetesen a korábbi technológiák is teljeskörűen működnek vele, így a korábbi, 802.11b/g/n és ac eszközöket is ki tudja szolgálni.

Wi-Fi 6+ képességgel érkezik a Honor Router 3

A Honor Router 3 várhatóan még a harmadik negyedévbe érkezik Európába, 80 eurós áron, arról jelenleg még nincs pontos információ, hogy Magyarországra mikor és milyen áron érkezhet meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb