Kiegészítők

Üzemidő rekorddal jön az új Honor Watch GS Pro sportóra

Bemutatkozott az új Honor Watch GS Pro sportóra, amely kifejezetten olyan felhasználóknak készült, akik aktív életmódban használják.

Honor Watch GS Pro sportóra

Az ütésállósággal rendelkező óra képes -70 és +40 fok között működni, 14 kategóriában felel meg a MIL-STD810G katonai minősítésnek.

1,39”-os AMOLED paneles kerek kijelzőt kapott, rozsdamentes acél kerettel, míg a tokozás polikarbonát borítással rendelkezik, hogy könnyű, mégis ellenálló legyen. Az óra fekete, fehér és kék színben is elérhető lesz, eltérő szíjakkal.

Számos kültéri edzésmódot tartalmaz, beleértve a hegymászást, az úszást és a síelést, a tervezés során ezekkel kifejezetten számoltak is az ellenállóságot nézve, azaz a Honor azt mondja, hogy nem lesz annyira sérülékeny a hétköznapi életben.

Honor Watch GS Pro sportóra

Az új Honor Watch GS Pro új funkciója, hogy képes telefon nélkül is navigálni. Túrázás közben rögzíti az útvonalat és képes visszanavigálni a kiindulópontra. Mellé van rossz időjárás jelzés, vagy éppen napkelte-napnyugta előrejelzés, ezzel is segítve a hegyben túrázókat, hogy biztonságosabban tudjanak sportolni.

A pulzusmérés mellett tudja az óra az SPo2 mérést is, ráadásul képes víz alatt, úszás közben is mérni a pulzust, amely egy érdekes újdonság. Sportok közül több mint 100 különböző módot ígér a Honor.

Honor Watch GS Pro sportóra

Az új Honor Watch GS Pro a Kirin A1 chip és a nagy akkumulátorával összesen akár 25 napos üzemidőre is képes, ezzel a korábbi modelleket is megfogja, hiszen a Magic Watch 2 is nagyjából 14 napot bír csak. GPS módban akár 100 órás üzemmódot is elérhető az üzemidő.

Szeptember 7-től fog megjelenni globálisan, 250 eurós áron (Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország).

Itt a Honor Watch ES fitneszóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb