Kiegészítők

Itt a Honor Watch ES fitneszóra

Az új Honor Watch GS Pro mellett debütált az IFA-n az olcsóbb és egyszerűbb Honor Watch ES fitnesz karpánt is.

Egy átmenetet képez az okoskarkötők és az okosórák között. A Watch ES 1.64”-os AMOLED kijelzőt kapott, amely állított téglalap formával rendelkezik és az előlap 70%-át fedi le.  Ezen képes megjeleníte a különböző telefonos értesítéseket, információkat, amelyek elég méretesek.  A nagy kijelzőn elérhető az Always-on Display megjelenítés is, amihez hatféle dizájn érhető el.

Honor Watch ES

A megjelenéshez több mint 200 színes, látványos óraszámlap tartozik, amelyek között kínai és nemzetközi dizájnerek munkái is megtalálható. Mellette meghirdetésre került a Honor Talents verseny, ami szeptember 4-től október 15-ig tart és akár 11 ezer dollárt lehet nyerni számlap tervezéssel.

A fekete, fehér és rózsaszín Honor Watch ES akár 50 méter mély víznek is ellenáll, hogy lehetőség legyen vele zuhanyozni, vagy akár úszni – amelyet mérni is képes. A Watch ES kapott egy virtuális személyi edző funkciót is, amely a kijelzőn képes megmutatni a különböző gyakorlatokat, amelyeket el kell végezni, ebből 44 különböző mozgásformát tud jelezni, illetve azokat közben számolja is, hogy elvégzi-e. Az óra összesen 95 különböző edzésmódot képes követni, köztük a kültérieket GPS-szel. Egyes edzésmódokat el sem kell indítani külön, felismeri a mozgásformát és magától felajánlja annak elindítását.

A pulzusmérés mellett van SPo2 mérés, női menstruációs ciklus követés, alváselemzés, illetve stresszmérés is, tehát minden fontosabb, amelyre szükség van a mindennapi életben ezeknél.

A Honor Watch ES vékony készülékházával akár 10 napos üzemidőre képes, amely korrekt ahhoz képest, hogy mennyire nagy kijelzős, ellenben vékony eszközről van szó.

A Honor ES szeptember 7-től jelenik meg, 100 eurós áron, először Németországban és Nagy-Britanniában.

Üzemidő rekorddal jön az új Honor Watch GS Pro sportóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb