Kiegészítők

HONOR Magic6 Pro Nillkin CamShield Pro kameravédős tok bemutató

Kipróbáltam a HONOR Magic6 Pro telefonra szánt kameravédős Nillkin CamShield Pro tokot.

HONOR Magic6 Pro Nillkin CamShield Pro kameravédős tok

A kiegészítő fő funkciója, hogy a kamerát egy elhúzható retesszel védi. Ennek célja, hogy a külső behatásoktól is megvédje a telefon kameráját. A retesz könnyen elhúzható, mégsem lötyög, kell tehát egy kis erő azért ahhoz hogy elhúzzuk.

Maga a tok jól kézbe illik, ezt segíti a hátlap csíkozott, bordázott kialakítása is.

Az előlapon sok mindent nem takar a gumi perem, alul és felül minimálisan emelkedik ki, míg a két oldalt a kerekített évek alatt húzódik, így a kijelző széle is elérhető.

A tok vastag TPU műanyagból van, amely tartós védelmet ad. Alul és felül megfelelően vannak kivágva a különböző csatlakozók, rések helyek, míg oldalt kiemelkedik a gomboknál a tok, hogy jól tapintható maradjon.

Ha valaki CamShield tokot szeretne, érdemes figyelnie, mert kétféle verzió van belőle. A cikkben szereplő a CamShield Pro, de van egy CamShield Prop nevezetű, amely nem eltolós, hanem kihajtós kameravédőt kapott.

A HONOR Magic6 Pro telefonra szánt Nillkin CamShield Pro tok Magyarországon is megvásárolható, az ára kb. 6-7 ezer forint.

A Nillkin CamShield Pro tok a HONOR Magic6 Pro telefonra megvásárolható többek között az Alza kínálatában (itt a termék kép hibás, a Prop verziót ábrázolja, de valójában a Pro kiadás az), ha van hozzá AlzaPlus+ előfizetés, akkor a szállítás ingyen van automatában. Forgalmazza a Tok-Shop is, nálunk az INGYENES kuponkód használatával gyakran ingyen van a házhoz szállítás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb