Hírek

Új chippel érkezhet a HONOR 90 utódja

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a HONOR N-szériája milyen néven érkezhet, de azt már sejteni lehet, hogy melyik chip hajthatja meg.

Az N, azaz Number széria legutóbbi tagja a HONOR 90, amely itthon is keresett modell. A legvalószínűbb az, hogy HONOR 100 néven érkezik a következő generáció.

HONOR 90
A HONOR 90 még a Snapdragon 7 Gen 1 verzióval jelent meg

Bár világszerte még a HONOR 90 van a porondon, azonban a pletykák már a 2024-es modellről szólnak. A feltételezett HONOR 100-as nagyobb chip frissítést kaphat. A jelenlegi, HONOR 90-es modell a Qualcom Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated chipsetet kapta meg. Az elődök, a HONOR 50 és a HONOR 70 is a Snapdragon 778-as SoC-t kapta meg. A 2024-es modell várhatóan a Snapdragon 7 Gen 3 chipet kaphatja meg. Emellett lehet, hogy a feltételezett HONOR 100 Pro erősebb SoC-val érkezik és a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kerülhet bele (ami a Magic6 szériában is megtalálható lesz).

A fentiek egyelőre csak feltételezések, a HONOR nem erősített még meg semmit.

A HONOR 90 esetén a fő fókusz a kijelzőn volt, amely a kategória egyik legjobb panelje. Mellette a készülék 200 megapixeles kamerával hódít. Ezeket az értékeket viheti tovább a következő generációban is a gyártó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb